האנשים של מימון ישיר
שרית רדין
סמנכ"לית שיווק
שרית הצטרפה למימון ישיר בשנת 2021 כשמאחוריה מעל 20 שנות ניסיון בתחום השיווק והאסטרטגיה בחברות הגדולות בישראל.
במסלול הקריירה שלה היא הובילה את מחלקת המחקר והפיתוח בבנק לאומי, כיהנה כחברת הנהלה בחברת Synergy, העוסקת בייעוץ שיווקי-אסטרטגי, ועמדה בראש חטיבת המחקר והאסטרטגיה ב"מזרחי טפחות". בתפקידה האחרון השאירה חותם גם בתחום הרכב כ-CMO של קבוצת "קרסו מוטורס", בה הובילה את המהפכה הדיגיטלית של החברה.
בזכות הרקע בתחומי הפיננסים והרכב היא מביאה למימון ישיר ראיה עסקית והבנה עמוקה של השוק ומובילה את מימון ישיר לתוצאות ברמת התדמיתית והעסקית.
שרית מאמינה ששיווק אפקטיבי משלב בין יכולות אנליטיות גבוהות לחשיבה יצירתית ובהתאם לכך היא יוזמת עם הצוותים העובדים תחתיה פרויקטים חוצי אגפים לפיתוח תהליכים אסטרטגיים מורכבים, בניית מותגים וקידום מוצרי דיגיטל חדשניים.
לצד עבודתה במימון ישיר, שרית גם מרצה על שיווק במגוון מוסדות לימוד, כנסים ואירועים, שופטת בתחרויות של איגוד השיווק ותמיד מוצאת זמן לקרוא ספר טוב ולהתאמן בריצה למרחקים ארוכים.

יצירת קשר
רוצה לקבל מאיתנו מידע רלוונטי? זה המקום להירשם לדיוור שלנו